Sport

Cauți să te relaxezi sau să-ți modelezi corpul? Vrei să faci mișcare într-un mod regulat? Încearcă sala noastră de fitness! Te-ai confruntat cu dietele-minune și ele n-au avut efect sau n-au făcut față dorințelor tale? Sala este răspunsul!

Sky Fun te invită să profiți de un pachet de servicii complete, într-o sală dotată cu aparatură profesională. Atmosfera plăcută, prețurile accesibile, dar și calitatea serviciului oferit fac din aceasta o alegere perfectă. Printre dotările noastre se numără dușurile, vestiarele, grupul sanitar curat și civilizat. Te asigurăm că timpul pe care îl aloci antrenamentelor va fi unul de calitate și vei profita din plin de el. Ca beneficii ale mersului la sală îți amintim dezvoltarea musculaturii și implicit a forței, precum și reducerea riscului de boli la nivel cardiac sau osos sau socializarea cu alte persoane interesate de mișcare în mod regulat. Încrederea de sine va crește pe antrenament ce trece, iar disciplina își va face și ea simțită prezența. Motivația, perseverența și programul foarte bine stabilit te vor duce rapid către un corp sănătos de invidiat, ce va stârni admirația celor din jur.

Intrarea se face pe bază de abonament lunar cu pretul de 175 ron sau intrare unica cu pretul de 20 ron, de Luni pana Vineri si in Weekend-urile fara evenimente.
In pretul abonamentului este inclus accesul la piscina, accesul la sala de fitness si la spatiul de joaca al copiilor.

Pentru mai multe detalii accesati sectiunea cu tarife.